COINS VERDIENEN IN FIFA 18 || Road To Fifa 18 #1


In deze eerste aflevering van “Road To Fifa 18” hebben we het over traden en hoe je coins kan verdienen!

Links, KLIK ZE!
✔Vorige video:
✔Mijn Instagram:
✔Follow me!
✔Subscribe hier!

34 thoughts on “COINS VERDIENEN IN FIFA 18 || Road To Fifa 18 #1

 1. ROAD TO FIFA 18!!!! ORIGINEEL!! NICE VID!!! :DDDD
  volgende onderwerp: weekend league 😀

 2. Vlgns mij kun je wel FIFA coins over laten zetten,gwn je coins van je FIFA 17 account op futgalaxy zetten en dan als FIFA 18 uit is de coins weer overlaten zetten van futgalaxy naar fut 18 account

 3. Ik ga soieso op fifa 18 50$ aan fifa points kopen wanneer is het het slimst om ze te kopen

 4. Ik hoop dat ze iets met career mode gaan doen. Meestal rond het einde van het fifa jaar speel ik veel career mode omdat bij fut niks meer te doen is. Ik hoop echt dat er iets van een online career mode komt met elke 2/3 dagen een wedstrijd die je tegen je vrienden(of gewoon online) ofso kan spelen!

 5. ik vind dat sbc’s de markt helemaal verpest hebben je moet kei lang wachten tot dat kaarten weer goedkoper worden

 6. 500 volgers op insta? Je hebt 23K abo’s en nog geen 500 volgers ik heb 20 volgers zonder iets

 7. kan je het over carreer mode doen
  is namelijk elk jaar hetzelfde ben benieuwd hoe andere het zien

 8. Misschien de rating van spelers of soort kaarten kunnen selecteren als je diegene wilt kopen zodat je tijdens het snipen niet de verkeerde koopt

Comments are closed.